Teaterskolen Kalima er en teaterskole for børn og unge mellem 9 og 18 år

Undervisere i uge 27: Lisbeth Nielsen, Lisa Kristensen og Birgitte Alme
Undervisere i uge 28: Lisbeth Nielsen, Ivy Bjarnskov, Rasmus Bach og Jan Værum

Lisbeth Nielsen Lisbeth Nielsen

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med teater siden 1995.
Jeg er en del af Randers Fortællerne. Jeg er manuskript forfatter og instruktør til børne, unge og voksen teaterforestillinger (op til 160 børn). Jeg er koordinator for BørneKultur Ugen og projektleder/producent ved fortælleteater, opsætninger af børn-, unge- og voksne teaterforestillinger. Har været med som producent, instruktør og opsætningsansvarlig for 2 store egensspil i Randers.

Jeg underviser på et kreativt skrivehold "Historier på spil" i Randers Ungdomsskole. Jeg er leder og underviser på Teaterskolen Kastali'a. KALIMA er mit teateråndehul, - KALIMA er en tilstand af glæde, udvikling, medmenneskelig kærlighed, leg og masser af grin, og jeg glæder mig hvert år til samværet med skønne børn, modige unge og skøre kollegaer. Jeg startede KALIMA sammen med Karin Østedgaard og Marie Kilde - deraf navnet KArin - LIsbeth - MArie

Skriv til Lisbeth

Ivy Bjarnskov Ivy Bjarnskov Grønne

Har siden barnsben været involveret i teaterverdenen.
Var i 2002 med i egnspillet "700 år er ingen alder" i Randers.
Drog derefter vestpå til Herning Højskole og tog den ét årige teater- og dramaleder uddannelse.
Bliver sommeren 2009 færdig med min læreruddannelse på Den frie Lærerskole, og er i dag lærer på Frijsendal Friskole.

Birgitte Alme Birgitte Alme

Uddannet pædagog i 2002
Bachelor i Dramaturgi og journalistisk formidling i 2008
Stud. Mag i Dramaturgi

Udover min uddannelse i dramaturgi har jeg deltaget i flere skuespiltekniske kurser samt været skuespiller i diverse forestillinger i Århus og Randers. Jeg har blandt andet medvirket i "Bryllupsfesten" på Randers EgnsTeater. Jeg er medstifter af, og skuespiller i, teatertruppen ComedyCrew.dk, hvor jeg også er manuskriptforfatter.

Sideløbende med skuepilleriet har jeg siden 2004 været underviser og manuskriptforfatter for ungdomsteatergruppen Dramalicious. Desuden har jeg siden 2007 været underviser på Teaterskolen Kastali'a.

Jan Værum Jan Værum

Uddannet pædagog tilbage i det forrige årtusinde og gennem alle årene har drama og teater altid har været min trofaste følgesvend uanset om jeg har arbejdet i SFO, indskoling eller på mellemtrinnet i folkeskolen. I 2009 tog jeg DATS' lederuddannelse i børne- og ungeteater.

Derudover har jeg i fem år været dramaunderviser på Randers Ungdomsskole og har siden 2015 været underviser på Teaterskolen Kastali'a, hvor jeg også engang imellem tager del i kontorarbejdet.

I 2015 var jeg så heldig at være med på sidelinjen på KALIMA og glæder mig som kanel på risengrøden til at være en del af festlighederne i år. Sidst men ikke mindst er jeg uforklarlig dårlig til at spille banjo.

Lisa Kristensen Lisa Kristensen

Er uddannet pædagog i 2010, og påbegynder uddannelsen Tekstildesign, Håndværk & Formidling i 2015.

Har spillet amatørteater i de små lokalsamfund, samt haft et års undervisning i Drama og Dramahistorie på HF 2004. Udover interessen for teaterverden og det kreative, har jeg undervist børn/unge i gymnastik, spring og dans fra '99-10.

I 2014 var jeg tilknyttet egnsspillet "MELLEM TIDER - på sporet af en kvinde", hvor jeg var medansvarlig for kostumerne. Har desuden været hjælpeunderviser en sæson på Kastali'a. Jeg startede min tilknytning til KALIMA som blæksprutte - hvilket var helt forrygende. Og er nu en fast del af undervisnings teamet på KALIMA.

Rasmus Smedegaard Bach Rasmus Smedegaard Bach
Fra 2003 til 2008 var jeg elev på teaterskolen. I 2015 vente jeg tilbage som underviser og har været der lige siden. KALIMA er ikke et sted, man bare lige slipper. KALIMA er et frirum, en følelse og en energi af dimensioner. Jeg kan ikke vente til det igen bliver KALIMA uge.

Teater har altid været en af mine helt store passioner, og er det til stadighed den dag i dag. I mit "virkelige liv" arbejder jeg som forretningskonsulent i Italien og er ved at starte mit eget firma. I ville blive forbløffet, hvis I opdagede, hvor meget teaterkundskaber kan bruges ude i erhvervslivet. Som leder, som sælger, som iværksætter; og i privaten, som ven, kæreste og søn. Teater er en kunst og et værktøj, som følger eleven fra barnsben til voksendom, hvis blot det omfavnes og målrettes. Jeg kan ikke vente med endnu engang at give noget af den gave tilbage, som blev åbenbaret for mig i sin tid.