Teaterskolen Kalima er en teaterskole for børn og unge mellem 9 og 18 år


FORSIDE
 
UGE 27
 
UGE 28
 
UNDERVISERE
 
HJÆLPER ONLY
 
PRAKTISK INFO
 
GALLERI
 
TILMELDING
 

Teaterskolen Kalima er en teaterskole for børn og unge mellem 9 og 18 år


UNDERVISERE

Undervisere i uge 27: Lisa Kristensen, Lisbeth Nielsen og en mere...
Undervisere i uge 28: Lisbeth Nielsen, Jan Værum, Urska Medved, Ivy Bjarnskov Grønne og en mere... 


Lisbeth Nielsen Lisbeth Nielsen


Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med teater siden 1995.
Jeg er en del af Randers Fortællerne. Jeg er manuskript forfatter og instruktør til børne, unge og voksen teaterforestillinger (op til 160 børn). Jeg er koordinator for BørneKultur Ugen og projektleder/producent ved fortælleteater, opsætninger af børn-, unge- og voksne teaterforestillinger. Har været med som producent, instruktør og opsætningsansvarlig for 2 store egensspil i Randers.

Jeg underviser på et kreativt skrivehold "Historier på spil" i Randers Ungdomsskole. Jeg er leder og underviser på Teaterskolen Kastali'a. KALIMA er mit teateråndehul, - KALIMA er en tilstand af glæde, udvikling, medmenneskelig kærlighed, leg og masser af grin, og jeg glæder mig hvert år til samværet med skønne børn, modige unge og skøre kollegaer. Jeg startede KALIMA sammen med Karin Østedgaard og Marie Kilde - deraf navnet KArin - LIsbeth - MArie 

Skriv til Lisbeth
 


Ivy Bjarnskov Ivy Bjarnskov Grønne


Har siden barnsben været involveret i teaterverdenen.
Var i 2002 med i egnspillet "700 år er ingen alder" i Randers.
Drog derefter vestpå til Herning Højskole og tog den ét årige teater- og dramaleder uddannelse.
Bliver sommeren 2009 færdig med min læreruddannelse på Den frie Lærerskole, og er i dag lærer på Frijsendal Friskole.
 


Birgitte Alme Birgitte Alme


Uddannet pædagog i 2002
Bachelor i Dramaturgi og journalistisk formidling i 2008
Stud. Mag i Dramaturgi

Udover min uddannelse i dramaturgi har jeg deltaget i flere skuespiltekniske kurser samt været skuespiller i diverse forestillinger i Århus og Randers. Jeg har blandt andet medvirket i "Bryllupsfesten" på Randers EgnsTeater. Jeg er medstifter af, og skuespiller i, teatertruppen ComedyCrew.dk, hvor jeg også er manuskriptforfatter. 

Sideløbende med skuepilleriet har jeg siden 2004 været underviser og manuskriptforfatter for ungdomsteatergruppen Dramalicious. Desuden har jeg siden 2007 været underviser på Teaterskolen Kastali'a.
 


Jan Værum Jan Værum


Uddannet pædagog tilbage i det forrige årtusinde og gennem alle årene har drama og teater altid har været min trofaste følgesvend uanset om jeg har arbejdet i SFO, indskoling eller på mellemtrinnet i folkeskolen. I 2009 tog jeg DATS' lederuddannelse i børne- og ungeteater.

Derudover har jeg siden 2011 været dramaunderviser på Randers Ungdomsskole og har siden 2015 været underviser på Teaterskolen Kastali'a, hvor jeg også er projektmedarbejder og tager del i kontorarbejdet.

Igen i år har jeg fået fornøjelsen af at være med på KALIMA og glæder mig som kanel på risengrøden til at være en del af festlighederne i år. Sidst men ikke mindst er jeg uforklarlig dårlig til at spille banjo.
 


Lisa Kristensen Lisa Kristensen


Er uddannet pædagog i 2010, og påbegynder uddannelsen Tekstildesign, Håndværk & Formidling i 2015.

Har spillet amatørteater i de små lokalsamfund, samt haft et års undervisning i Drama og Dramahistorie på HF 2004. Udover interessen for teaterverden og det kreative, har jeg undervist børn/unge i gymnastik, spring og dans fra '99-10.

I 2014 var jeg tilknyttet egnsspillet "MELLEM TIDER - på sporet af en kvinde", hvor jeg var medansvarlig for kostumerne. Har desuden været hjælpeunderviser en sæson på Kastali'a. Jeg startede min tilknytning til KALIMA som blæksprutte - hvilket var helt forrygende. Og er nu en fast del af undervisnings teamet på KALIMA.
 


Urska Medved Urska Medved


Urska Medved is contemporary dancer and performer from Slovenia. She started her performative path at very young age in cultural association Qulenium where she is also passing her knowledge to younger generation. Beside teaching she is exploring a unique way of combing dance performance and textile installations.